Aperitive cu branza

Reteta Placinta cu branzeturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Placinta cu branzeturi este un aperitiv simplu si sanatos. Se incinge cuptorul. Se amesteca ambele tipuri de faina cu boiaua, se topeste untul cu apa intr-o tigaie.

ingrediente

Pentru aluat:
   100 g faina
   100 g faina integrala (sau de tara)
   1 lingurita boia de ardei
   125 ml apa
   75 g unt taiat cuburi
Pentru umplutura:
   2 oua separate
   200 ml smantana grasa
   2 lingurite mustar
   175 g cascaval Dalia ras
   50 g cascaval taiat cuburi
   1 lingurita cimbru uscat

mod de preparare

Placinta cu branzeturi este un aperitiv simplu si sanatos. Se incinge cuptorul. Se amesteca ambele tipuri de faina cu boiaua, se topeste untul cu apa intr-o tigaie. Se pune faina si se amesteca repede pana ce se formeaza un aluat moale. Se lasa timp de 15 minute. Se intinde aluatul intr-o tava de tarta cu diametrul de 23 cm. Se tapeteaza tarta cu hartie pergament, apoi se da la copt 10 minute. Se pune deoparte pentru a se raci. Se freaca galbenusurile, smantana, mustarul si se asezoneaza. Se adauga cascavalul si cimbru. Se incorporeaza albusurile batute spuma. Se toarna peste tarta si se da la cuptor 20-25 de minute.


Incearca si Alivenci
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branzeturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.