Placinta cu branzeturi este un aperitiv simplu si sanatos. Se incinge cuptorul. Se amesteca ambele tipuri de faina cu boiaua, se topeste untul cu apa intr-o tigaie.
Placinta cu branzeturi este un aperitiv simplu si sanatos. Se incinge cuptorul. Se amesteca ambele tipuri de faina cu boiaua, se topeste untul cu apa intr-o tigaie. Se pune faina si se amesteca repede pana ce se formeaza un aluat moale. Se lasa timp de 15 minute. Se intinde aluatul intr-o tava de tarta cu diametrul de 23 cm. Se tapeteaza tarta cu hartie pergament, apoi se da la copt 10 minute. Se pune deoparte pentru a se raci. Se freaca galbenusurile, smantana, mustarul si se asezoneaza. Se adauga cascavalul si cimbru. Se incorporeaza albusurile batute spuma. Se toarna peste tarta si se da la cuptor 20-25 de minute.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burdufO reteta care merge foarte bine la masa de pranz intr-o toamna tarzie si racoroasa
Ciorba de vacutaa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii