Aperitive cu branza

Reteta Rulada cu cascaval, pate si muraturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Cascavalul (eu am folosit brinza Gouda), dat pe razatoarea mica, se amesteca cu jumatate de pachet de unt (moale), pina devine o pasta omogena.
Se

ingrediente

   Pentru foaie
   300 de grame de cascaval sau brinza gen Gouda
   jumatate de pachet de unt
   piper (cine vrea)
   Umplutura: 250 grame pate de ficat
   un sfert de pachet de unt
   citeva masline (negre)
   un castravecior murat (sau doi mai mici)
   gogosar (cam jumatate). Plus un ou sau doua (fierte bine)

mod de preparare

1. Cascavalul (eu am folosit brinza Gouda), dat pe razatoarea mica, se amesteca cu jumatate de pachet de unt (moale), pina devine o pasta omogena.


Se aseaza aceasta pasta pe un celofan uns cu ulei de masline si se intinde cam in forma de dreptunghi, destul de lata (sa o putem rula macar de 2-3 ori).





2. Deasupra punem pate-ul amestecat cu piper (daca vreti), masline, unt (am pus vreun sfert de pachet, insa a doua oara cind am facut din nou rulada am pus in pate unt doar cit o nuca, in schimb am adaugat mustar; a iesit putin cam moale) si muratura (castraveciori si gogosari- sau ardei copti la borcan, scursi bine, daca nu avem gogosari)- dupa gust.





3. Peste pate punem un ou sau doua, fierte bine, taiate cubulete (evident,cu galbenus cu tot).





4. Se ruleaza si se da (cu celofan cu tot) la rece ptr o zi (eu l-am invelit si in folie de aluminiu).









Pofta buna!





Reteta Rulada cu cascaval, pate si muraturi a fost propusa de Gabriela Carmen pe forum culinar.ro





Alte retete de rulada gasiti aici:


Rulada din carne tocata,


Rulada de carne cu oua,


Rulada de curcan cu brinza
Incearca si Branza gratinata
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cascaval, pate si muraturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.