Rulada tricolora se prepara cu pula de porc si legume. Ingredientele, in afara de pulpa de porc sunt: fasole verde, ardei gras, pesmet, oua.
Rulada tricolora se prepara astfel: punem la fiert brocoli si fasolea verde, iar cand sunt fierte le scoatem si le lasam la scurs. Taiem pulpa de porc a.i sa obtinem o fasie pentru rulada, o saram si o piperam. O batem un pic si pe jumatate din ea punem ardeii grasi taiti fasii si un pic de fasole verde. Batem oul si il turnam peste umplutura cat mai uniform. Rulam carnea si o legam cu ata, apoi o asezam intr-o tava pentru copt unsa cu unt. Facem un sos din peltea cu ulei si turnam acest sos in tava, peste rulada. Acoperim cu foaie de alumiu si dam la aragaz. Servim cu bucati de brocoli.
Alte rulade aperitiv recomandate
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAveam eu în plan un Cheesecake pregătit la Slow Cooker, dar întâmplarea a făcut să descopăr că pot...
Cheesecake cu ciocolata la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiuneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii