Aperitive cu branza

Sufleu de brinza de vaca si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In apa clocotita cu unt, se pune faina toata odata si se amesteca repede, pentru a nu se face cocoloase. Se da la rece. Dupa ce s-a racit se amesteca

ingrediente

   1/2 kg brinza de vaca
   200 gr.cascaval
   3 galbenusuri
   3 albusuri
   4 linguri smintina
   1/3 pahar apa
   1/2 pahar faina
   50 gr.unt

mod de preparare

In apa clocotita cu unt, se pune faina toata odata si se amesteca repede, pentru a nu se face cocoloase. Se da la rece. Dupa ce s-a racit se amesteca cu galbenusurile, smintina, brinza de vaca data prin sita, cascavalul, o parte ras si o parte taiat bucatele, iar la urma albusul batut spuma. Aceasta compozitie se pune in vasul care merge la cuptor, uns cu unt. Se coace la foc potrivit, cu putin timp inainte de a servi la masa.
Incearca si Smorgastarta (Tort aperitiv)
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brinza de vaca si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite