Aperitive cu branza

Sufleu de parmezan in pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sufleul de parmezan este una dintre cele mai delicioase aperitive. Aceasta reteta este foarte usor de preparat.

ingrediente

   200 gr unt
   3 linguri faina
   1/2 l lapte
   150g parmezan ras(sau cascaval)
   5 oua
   pesmet

mod de preparare

Sufleul de parmezan este una dintre cele mai delicioase aperitive. Aceasta reteta este foarte usor de preparat. Se pune untul intr-un vas pe foc ca sa se topeasca, se adauga faina si se lasa sa se prajeasca pina ce capata culoare aurie. Se toarna laptele si se amesteca bine. Pasta obtinuta se lasa sa se raceasca. Cind este rece, se adauga galbenusurile pe rind, unul cite unul, parmezanul, si se amesteca apoi cu albusurile batute spuma. Se pune in forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor si cind a crescut si s-a rumenit, se rastoarna usor pe farfurie, servindu-se fierbinte. La nevoie, parmezanul se poate inlocui cu cascaval sau brinza de oi.


Se serveste fierbinte.

Incearca si Branza de vaci cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de parmezan in pesmet" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite