Aperitive cu branza

Reteta Tarta cu jambon si icre negre

portii reteta 13 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
sufletista postat de
Postat pe: 18-04-2018
Adaugă în cartea de bucate
Bunatati de Paste

ingrediente

13 portii

   Blat
   300 g paine (felii)
   100 g unt
   Crema
   400 g branza de vaci
   200 g smantana
   100 g cascaval
   sare
   piper
   1/2 legatura ceapa verde
   100 g jambon feliat
   1 legatura marar
   1/2 lime
   icre negre (80g)

mod de preparare

Blat-intr-un bol faramitam feliile de paine, adaugam unt topit treptat amestecand continuu.


Tapetam o tava de tarta cu folie alimentara, adaugam amestecul de paine si cu o lingura sau cu mana, tapetam pana devine uniform.


Crema-intr-un bol amestecam branza de vaci, smantana, cascavalul dat prin razatoare, jambonul (taiat cubulete), sare, piper, omogenizam dupa care adaugam ceapa si mararul tocat marunt, zeama de la lime, dupa gust.


Adaugam amestecul peste blat in forma, nivelam si deasupra un strat subtire de icre.


Dam la frigider cateva ore dupa care decoram dupa plac sau servim asa.
Incearca si Tarta cu dovlecei si brinza de oaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu jambon si icre negre" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.