Un aperitiv simplu si foarte bun.
Branza tofu o scoatem din cutie si o taiem bucati, mai groase (cam cat e grosimea unui deget). Dam bucatile rezultate prin faina, oul batut si fulgi de porumb sfarmati. Punem la incins intr-o tigaie, ulei si punem bucatile de tofu. Le lasam sa se rumeneasca bine (cam 2 minute pe-o parte, si 2 pe cealalta). Le scoatem si le punem pe un servetel sa se scurga excesul de ulei. Se servesc cu sosul care va place sau asa simple. Eu le-am servit ca si aperitive, cu sos de ardei iute. Sosul : ardeiul iute l-am taiat marunt si peste el am pus ulei de masline cat sa-l acopere bine. (f simplu)
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoi Hristos a înviat! Am avut parte de un weekend foooarte aglomerat și prin această aglomerare vreau de fapt să...
Desert prajitura SnickersIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii