Aperitive cu branza

Triunghiuri cu brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe grisul in lapte cu sare. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu oul si faina. Se intinde o foaie groasa de ½ cm, pe scindura presarata

ingrediente

   1/2 litru lapte
   1 pahar gris
   1 ou
   2 linguri faina
   3 linguri pesmet
   3 linguri grasime
   sare
   brinza de vaca

mod de preparare

Se fierbe grisul in lapte cu sare. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu oul si faina. Se intinde o foaie groasa de ½ cm, pe scindura presarata cu faina. Se taie patrate. In mijlocul patratelor se pune brinza de vaca amestecata cu ou si sare. Se impreuna doua colturi opuse, formind un triunghi. Se dau triunghiurile prin pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa
Se servesc linga soteuri de fasole verde, mazare etc.
Incearca si Tarta taraneasca
Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu brinza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite