Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Coltunasi cu brinza de vaci in pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Coltunasii cu brinza de vaci sunt foarte delicioase. Pentru aceasta reteta avem nevoie de faina, oua, branza si

detalii rețetă—

Clatite cu urda si marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Urda se sfarima bine cu furculita, se adauga mararul tocat marunt si sarea. Cu acest amestec se umplu clatitele.

detalii rețetă—

Chifla umpluta cu brinza de vaci si carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se taie chifla in doua capace, se scobeste o parte din miez si se umple cu brinza de vaci, amestecata cu carnea de

detalii rețetă—

Brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 24m 

Se pune laptele la prins, intr-un vas emailat sau de portelan si se lasa la temperatura camerei pina se incheaga.

detalii rețetă—

Brinza cu telina sau chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Orice fel de brinza slaba si nefermentata poate fi folosita dupa ce este data prin razatoare sau este farimitata

detalii rețetă—

Urda cu marar si smintina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Crema de urda cu marar si smantana este foarte delicioasa. Daca vrei sa mananci aperitive gustoase, incearca

detalii rețetă—

Crema "Fondue"

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 

Se freaca peretii unei cratite cu usturoi pisat, apoi se umple cu vin si se adauga brinza taiata in cubulete si

detalii rețetă—

Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza de vaci,

detalii rețetă—

Brinza de vaci de casa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:13m 

Se pune laptele sa se prinda intr-un vas emailat sau din portelan si se lasa la temperatura camerei (20-25 grade

detalii rețetă—

Varenki

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se face o coca de taitei din faina, apa, ou si putina sare. Se lasa sa se odihneasca timp de o ora, apoi se intinde

detalii rețetă—

Brinza cu chimen si boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Brinza sau casul se da prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu

detalii rețetă—

Galuste cu brinza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita.

detalii rețetă—