Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Biscuiti aperitiv

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se da prin razatoare telemeaua de oaie si apoi se amesteca cu branza de vaci untul si mararul tocat marunt pana se

detalii rețetă—

Clatite aperitive cu urda si marar

complexitate reteta Redusa 

Pentru clatite cu urda si marar urda se sfarima bine cu furculita, se adauga mararul tocat marunt si sarea. Cu

detalii rețetă—

Coltunasi cu branza si marar tocat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Coltunasii cu branza sunt extrem de deliciosi. Contin faina, oua, lapte, branza de vaci, unt, smantana si marar

detalii rețetă—

Tartine cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca spuma untul si se amesteca impreuna cu branza, ceapa tocata marunt, mararul tocat, chimenul, boiaua si

detalii rețetă—

Unt cu branza de vaci si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca branza de vaci cu untul si cu ceapa tocata fin. Se mai adauga o lingurita cu marar tocat.

detalii rețetă—

Tartine cu pasta de branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca brinza dulce cu brinza sarata, se adauga peste branza smantana, mararul tocat fin, un ou fiert tare si

detalii rețetă—

Chifle umplute cu brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie chiflele in jumatate si se inmoaie in lapte astfel ca acesta sa patrunda si in coaja. Se amesteca brinza cu

detalii rețetă—

Clatite cu urda si marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Urda se sfarima bine cu furculita, se adauga mararul tocat marunt si sarea. Cu acest amestec se umplu clatitele.

detalii rețetă—