Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Aperitive cu Miez de Lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Azi v-am pregatit o idee de gustari rapide delicioase, pe care o puteti folosi cu succes si ca aperitive pentru

detalii rețetă—

Briose cu cascaval Sofia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Briosele cu cascaval Sofia sunt niste gustari delicioase, usor de facut si care merg de minune alaturi de un pahar

detalii rețetă—

Muffins aperitiv cu sunca si masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Pentru muffinul aperitiv cu sunca si masline se amesteca ouale cu laptele. Se adauga faina si praful de copt si se

detalii rețetă—

Stelute cu telemea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Stelutele cu telemea sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive aveti nevoie de lapte, oua, faina, ulei,

detalii rețetă—

Briose italiene condimentate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru a prepara aceasta reteta de briose italiene condimentate sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina,

detalii rețetă—

Muffins cu turban

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Spanacul poate fi inlocuit cu urzici sau alta planta care va place. Drojdia se lichefiaza cu zaharul, apoi se

detalii rețetă—

Muffins aperitiv

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Am amestecat ouale cu laptele si uleiul, sare si piper. Am pus faina si praful de copt apoi am amestecat

detalii rețetă—

Muffins (briose) cu branza si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pun intr-un bol si se mixeaza toate ingredientele lichide - ouale, uleiul, laptele - si branza cu cascavalul.

detalii rețetă—

Quiche Lorraine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca faina cu putina sare si se framanta repede un aluat din faina, bucatele de unt rece, ou si lapte. Se

detalii rețetă—

Rulada cu diverse umpluturi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Se pun cca 160 gr unt sarat la topit. Se adauga faina cca 140 gr (depinde de faina). Se amesteca totul

detalii rețetă—

Cosulete cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Drojdia se dizolva in laptele caldut, se adauga untul topit (abia caldut si el, nu fierbinte!) si zaharul. Se pune

detalii rețetă—

Prajitura cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat albusurile spuma, se adauga un galbenus, laptele, maioneza, faina si bicarbonatul stins cu otet, sare si

detalii rețetă—

Balmus traditional

complexitate reteta Redusa 

Pentru balmus traditional se pune la fiert laptele indoit cu apa si putina sare din care se face o mamaliga ceva

detalii rețetă—

Clatite din pastarnac cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru clatite din pastarnac cu branza de vaci se amesteca branza cu smantana, laptele si ceapa verde si se

detalii rețetă—