Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Branza feta marinata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Branza feta marinata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu branza aveti nevoie de feta, coriandru,

detalii rețetă—

Stelute cu telemea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Stelutele cu telemea sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive aveti nevoie de lapte, oua, faina, ulei,

detalii rețetă—

Turta cu branza si chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Turta cu branza si chimen este un aperitiv cu branza foarte gustos.Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie

detalii rețetă—

Bruschete aromate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru bruschetele aromate aveti nevoie de o paine, rosii, unt, usturoi, cimbru, branza, marar, ulei si patrunjel.

detalii rețetă—

Muffins aperitiv

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Am amestecat ouale cu laptele si uleiul, sare si piper. Am pus faina si praful de copt apoi am amestecat

detalii rețetă—

Branza de capra, gratinata, cu dulceata de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza. Se stinge cu otetul de zmeura,

detalii rețetă—

Cheese Breadsticks (grisine)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

-intr-un castron punem untul, drojdia, uleiul, sarea, parmezanul si apa; -combinam ingredientele;

detalii rețetă—

Muffins (briose) cu branza si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pun intr-un bol si se mixeaza toate ingredientele lichide - ouale, uleiul, laptele - si branza cu cascavalul.

detalii rețetă—

Tarta cu praz, branzeturi si sunculita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Am luat aluatul de foietaj din comert, prazul putin tras in tigaie cu ulei de masline, sa aiba acel gust de ceapa

detalii rețetă—

Camembert prajit cu dulceata de afine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Camembert-ul (intreg) se trece prin faina, ou si pesmet si se introduce in uleiul foarte fierbinte. Se tine

detalii rețetă—

Quiche

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tofu l-am taiat cuburi si l-am pus putin la scurs, dupa care l-am pus intr-o tigaie si l-am "calit" (fara

detalii rețetă—

Tofu Peperoncino

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Tofu se lasa la scurs cam jumatate de ora dupa care se taie / rupe in bucati; se presara sare si piper si apoi

detalii rețetă—

Brinza de capra, gratinata, cu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza.Se stinge cu otetul de zmeura, se

detalii rețetă—

Bilute de brânza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bilutele de branza sunt aperitive simple si delicioase. Pentru acestea va trebui sa amestecati toate ingredientele

detalii rețetă—