Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Coltunasi cu branza si praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Acesti coltunasi sunt delicioasi si numai buni de servit ca aperitiv. Se prepara din aluat de pizza, branza si

detalii rețetă—

Coltunasi cu branza si marar tocat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Coltunasii cu branza sunt extrem de deliciosi. Contin faina, oua, lapte, branza de vaci, unt, smantana si marar

detalii rețetă—

Coltunasi cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Umplutura Se amesteca 3 galbenusuri de ou cu 30 g de unt la temperatura camerei, apoi adaugam 1 lingura de

detalii rețetă—

Coltunasi cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Coltunasii cu branza sunt foarte deliciosi. Daca vrem sa pregatim o reteta mai speciala, putem adauga stafide la

detalii rețetă—

Coltunasi cu cas de oaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se prepara aluatul, se pune la dospit, se intinde si se fac din el 4 patrate egale. Se incinge uleiul, se taie

detalii rețetă—

Coltunasi cu brinza de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se face o foaie de taitei din faina, 2 oua si sare. Se intinde foaia pe planseta, se taie forme rotunde sau

detalii rețetă—

Coltunasi de malai cu brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se fierbe malaiul in lapte, se adauga untul, patru oua pe rind, unul cite unul si se amesteca bine. Pe planseta

detalii rețetă—

Coltunasi cu brinza de vaci in pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Coltunasii cu brinza de vaci sunt foarte delicioase. Pentru aceasta reteta avem nevoie de faina, oua, branza si

detalii rețetă—