Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Soufle de branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cascavalul ras, branza dietetica, galbenusurile, sarea si piperul se amesteca foarte bine. Albusurile se bat

detalii rețetă—

Knedly(galuste) cu branza dulce si carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Branza se mixeaza bine cu mixerul pana devine fina si cremoasa. Se aduga untul si galbenusurile si se

detalii rețetă—

Prajitura cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat albusurile spuma, se adauga un galbenus, laptele, maioneza, faina si bicarbonatul stins cu otet, sare si

detalii rețetă—

Cascaval Bouflée

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Cascavalul Bouflée este un aperitiv simplu si rapid. Cascavalul se curata de coaja si se taie felii. Ouale se

detalii rețetă—

Aperitiv cu branza si ardei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:50m 

Pentru a prepara aceasta reteta de aperitiv cu branza si ardei, sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza,

detalii rețetă—

Crochete de svaiter

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se bat albusurile spuma tare si se amesteca usor cu svaiterul ras. Se modeleaza cu mana bule mici, care se dau prin

detalii rețetă—

Rulouri cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Decojeste ouale, taie cubulete albusurile si piseaza galbenusurile cu furculita, dupa care adauga totul in sosul

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Fierbem cartofii in coaja, apoi decojim si ii sfaramam. Amestecam untul,

detalii rețetă—

Budinca cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Galbenusurile se bat spuma cu untul. Cele 4 chifle se curata de coaja si se inmoaie in . Adaugam albusurile batute

detalii rețetă—

PATE DE MASLINE SI BRANZA FETA

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Incalzeste cuptorul la treapta a IV-a(180C). Unge cu ulei o tava de chec. Amesteca intr-un castron mare branza

detalii rețetă—

Perisoare cu svaiter

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

In albusurile batute spuma (pina se tine de tel) se pune svaiteruldat pe razatoare marunta si se amesteca cu

detalii rețetă—

Sufleu de brinza de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se freaca bine brinza cu galbenusurile si cu zahar, pina nu se mai simte zaharul. Se adauga sarea, faina sau

detalii rețetă—