Aperitiv cu pepene galben si sunca este un fel de mancare grozav. Este mai mult intalnit in tarile mediteraneene, insa cunoaste deja si la noi o larga raspandire.
Pentru acest aperitiv deosebit trebuie doar sa feliati sunca foarte subtire si sa taiati felii sau cuburi pepenele galben. Nu uitati sa spalati bine coaja pepenelui inainte de a va apuca de lucru.
Odata taiate toate ingredientele asezati-le doar pe un platou mare, astfel incat oaspetii sa se poata servi in voie. Daca aveti multa rabdare puteti inveli bucatelele de pepene in sunca, dar si daca le puneti doar pe platou e perfect.
Aperitivul cu pepene galben si sunca se sereste rece cu un pahar de vin roze.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe