Aperitive cu carne

Aperitiv cu sunca sau parizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine batut. Se fac clatite mai gro

ingrediente

   1 albus
   o lingurita faina
   10 gr. margarina
   sifon
   150 gr. sunca slaba sau parizer

mod de preparare

Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine batut. Se fac clatite mai groase decit cele obisnuite care se coc intr-o tigaie bine incinsa, unsa cu margarina. Se mai poate adauga in compozitie patrunjel sau marar marunt tocate.
Inainte de a fi servite, clatitele pot fi stropite cu suc de rosii
Incearca si Buseuri de iepure
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu sunca sau parizer" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite