Aperitive cu carne

Aperitiv cu sunca sau parizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine batut. Se fac clatite mai gro

ingrediente

   1 albus
   o lingurita faina
   10 gr. margarina
   sifon
   150 gr. sunca slaba sau parizer

mod de preparare

Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine batut. Se fac clatite mai groase decit cele obisnuite care se coc intr-o tigaie bine incinsa, unsa cu margarina. Se mai poate adauga in compozitie patrunjel sau marar marunt tocate.
Inainte de a fi servite, clatitele pot fi stropite cu suc de rosii
Incearca si Rulada de sunca
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu sunca sau parizer" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite