Aperitive cu carne

Reteta Batoane cu legume si salam

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
andreea-georgiana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Batoane de ovaz cu seminte si merisoare"
 
Ardeiul, ceapa si salamul se taie cubulete si se soteaza intr-o lingura de ulei. Faina se amesteca cu praf de copt.Ouale se bat cu sare si piper adau

ingrediente

   150 g faina
   125 g iaurt
   5 g praf de copt
   2 oua
   1 ardei capia
   4 felii salam
   1 ceapa mica
   2 lingura ulei de masline
   sare
   piper
   50 g cascaval

mod de preparare




Ardeiul, ceapa si salamul se taie cubulete si se soteaza intr-o lingura de ulei. Faina se amesteca cu praf de copt.Ouale se bat cu sare si piper adauga iaurtul si 2 lingura de ulei, iar la sfarsit se incorporeaza faina si legumele cu salamul si se amesteca. Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se rade cascavalul deasupra.


Se coace in cuptorul preincalzit aprox 30 min (faceti testul scobitorii). Se lasa la racit si se taie bastonase.

Se serveste cu sos din smantana si marar.


Alte retete recomandate:
Incearca si Pateu de ficat
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu legume si salam" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.