Cannelloni cu carne tocata

Cannelloni cu carne tocata este o retea de paste consistenta si delicioasa. Punem untul intr-o cratita sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Cannelloni cu carne tocata

Ingrediente

  • Sos bechamel:
  • 4 linguri unt
  • 4 linguri faina
  • 1 litru lapte
  • 2 linguri parmezan sau cascaval ras
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • Umplutura de carne:
  • 500 gr rosii
  • 1 cutie cannelloni
  • 700 gr carne tocata
  • 3 cepe
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 1 cana supa de legume
  • sare
  • piper
  • 200 gr cascaval

Mod de preparare

Cannelloni cu carne tocata este o retea de paste consistenta si delicioasa.

Preparare sos Bechamel: punem untul intr-o cratita sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam pana se incorporeaza toata. Adaugam laptele cate un pic si amestecam energic cu un tel sa nu se formeze cocoloase. Condimentam cu sare si piper si dam deoparte. Adaugam parmezanul sau cascavalul si omogenizam bine.
Umplutura de carne:tocam ceapa marunt si o punem la calit in 2 linguri de ulei, pana devine usor sticloasa. Adaugam carnea si lasam pana scade zeama lasata. Intre timp oparim si curatam rosiile. Eu le-am mixat la blender, cine doreste le poate da pe razatoare. Adaugam peste carne rosiile si supa de legume si lasam la foc mic pana scade toata zeama, iar carnea este bine patrunsa. Condimentam cu sare si piper si lasam la racit.
Fierbem cannelloni conform instructiunilor de pe pachet, eu le-am fiert cu 1 minut mai putin pentru a le putea umple fara sa se rupa. Umplem cannelloni cu amestecul de carne. Intr-o tava mai inalta punem sos Bechamel (circa 2 polonice), apoi asezam cannelloni cu carne tocata. Punem sucul de rosii deasupra, apoi presaram cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mici. Punem deasupra o folie de aluminiu si dam la cuptor circa 20 de minute, apoi indepartam folia si lasam pana se rumeneste cascavalul deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Carnati de porc cu cartofi taranesti
2
Mancaruri cu carne

Carnati de porc cu cartofi taranesti

Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!

Carnati de porc cu cartofi taranesti
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
3
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Sirop din muguri de brad
4
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Strudel cu prune
5
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Parteneri
Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa
Bucataras.RO

Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa

”Quiche, in bucataria franceza, este o specialitate care are la baza un aluat crocant si crema de oua cu smantana sau...

Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!