Aperitive cu carne

Reteta Carnati din carne de urs

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de urs impreuna cu cea de porc se trece prin masina de tocat si se amesteca cu sarea, piperul, usturoiul pisat si cimbrul. Se adauga apoi sla

ingrediente

   1 kg carne de urs tocata
   300 gr carne de porc
   200 gr slanina
   30 gr sare
   3 gr piper
   5 gr usturoi
   100 gr slanina
   cimbru
   mate de porc

mod de preparare

Carnea de urs impreuna cu cea de porc se trece prin masina de tocat si se amesteca cu sarea, piperul, usturoiul pisat si cimbrul. Se adauga apoi slanina taiata cubulete si se amesteca bine. Se umplu matele de porc cu amestecul de carne si se pun carnatii la afumat, 2-3 zile.
Se pot servi proaspeti sau fierti.





Alte retete culinare:





Rulada de porc Curcan umplut Chiftele
Incearca si Budinca de creier in pesmet
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati din carne de urs" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.