Aperitive cu carne

Reteta Carne de miel pane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se feliaza, dupa care se bate cu batatorul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se dau apoi feliile prin ou batut, pesmet si se pun la prajit

ingrediente

   1 kg cotlete sau carne din pulpe
   sare
   piper
   pesmet
   2 oua
   ulei pentru prajit

mod de preparare




Carnea se feliaza, dupa care se bate cu batatorul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se dau apoi feliile prin ou batut, pesmet si se pun la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-au prajit feliile pe ambele parti, se scot si se asaza pe o farfurie.
Se servesc cu cartofi prajiti si cu salata verde, sau cu ciuperci fierte in ulei si vin.





Alte retete:





Sarmale de post


Chiftele


Bors de peste
Incearca si Chiftele cu sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de miel pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.