Aperitive cu carne

Reteta Chifle cu sunca si spanac

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru chifle cu sunca si spanac se taie capacelele chiflelor, se scoate miezul apoi se stropesc cu lapte caldut. Compozitia de umplere: Spanacul din borcan se scurge.

ingrediente

   6 chifle
   1 cana lapte
   1 borcan spanac (800 gr.)
   1 ou
   un cub de unt
   vegeta (sare)
   piper
   100 gr.sunca presata (sau parizer
   bacon
   )
   putin cascaval ras

mod de preparare

Pentru chifle cu sunca si spanac se taie capacelele chiflelor, se scoate miezul apoi se stropesc cu lapte caldut. Compozitia de umplere: Spanacul din borcan se scurge de zeama, se taie marunt, se amesteca cu 1 ou, 1 cub de unt, vegeta, piper, si mezelul taiat cubulete. Aceasta compozitie se pune pe foc pana da un cloclt. Cu ea, se umplu cele 6 chifle, se presara putin cascaval res, apoi se pun capacelele. Chiflele se ung cu putin unt si se pun la cuptor 20 - 30 minute.


Se servesc calde, dar sint gustoase si reci

Incearca si Omleta cu ficat de sitari
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu sunca si spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.