Aperitive cu carne

Reteta Chifle cu ulei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Preparam aluatul si il impartim in 6 parti. Le intindem la o forma rotunda si le ungem cu ulei, le taiem in 8 parti, le rulam in forma de cornulete. L

ingrediente

   1 kg faina
   4 dl lapte
   1
   5 dl ulei
   5 dkg drojdie
   1 lingura sare
   Putin zahar
   Susan
   Oua

mod de preparare

Preparam aluatul si il impartim in 6 parti. Le intindem la o forma rotunda si le ungem cu ulei, le taiem in 8 parti, le rulam in forma de cornulete. Le punem intr-o tava, le ungem cu ou de 2 ori, le presaram cu susan si le lasam la dospit. Le coacem in cuptorul fierbinte la fic mediu pana devin rosii.
Alte retete culinare recomandate





Tarta capsuni


Tort de capsuni


Prajitura cu mere
Incearca si Ficat de gasca, ingrasata in aspic
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu ulei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.