Aperitive cu carne

Reteta Chifle turcesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Chiflele turcesti se prepara din lapte, zahar, drojdie, piure de cartofi, faina, carne tocata, ceapa, pasta de tormate si ardei.

ingrediente

Pentru aluat:
   42 gr drojdie
   1 lingurita sare
   2 linguri zahar
   1 pahar apa
   1 pahar lapte
   1 pahar ulei
   1 ou
   200 gr piure de cartofi
   700 gr faina
Pentru umplutura:
   2 cepe
   1 ardei
   sare
   250 gr carne tocata
   1 lingurita pasta de tomate

mod de preparare

Chiflele se fac astfel: se amesteca ingredientele pentru aluat si se lasa sa creasca compozitia. Pentru umplutura se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in ulei. Se adauga carnea, ardeiul tocat marunt, pasta de tomate si sarea. Se lasa la fiert, apoi se formeaza bilute de aluat, care se intind si in mijlocul carora se asaza umplutura. Se formeaza chifetele, care se asaza intr-o tava unsa cu unt, se ung cu galbenus de ou si se coc in cuptorul incins, timp de 15 minute.


Se servesc atat calde, cat si reci.




Alte aperitive:




Chiftele




Placinta cu carne




Ciuperci umplute

Incearca si Chec cu piept de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle turcesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.