Aperitive cu carne

Reteta Chiftele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea se amesteca intr-un vas adanc, cu doua cepe tocate fin si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Peste amestec se pune verdeata tocata, se omogen

ingrediente

   500 gr carne tocata
   2 cepe
   2 cartofi
   2 morcovi
   1 telina
   sare
   piper macinat
   2 oua
   verdeata tocata
   1 lingurita de bulion
   3 linguri de faina
   ulei

mod de preparare

Carnea se amesteca intr-un vas adanc, cu doua cepe tocate fin si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Peste amestec se pune verdeata tocata, se omogenizeaza, apoi se amesteca cu doua oua si o lingurita de bulion. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se formeaza chiftele potrivit de mari, care se trec prin faina sau prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte pana se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc calde, cu garnitura de legume.





Alte retete care contin carne:





Pui cu legume


Piept de pui la cuptor


Rosii umplute cu pui prajit
Incearca si Clatite cu sunca pane
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.