Chiftelele bavareze cu bere sunt un aperitiv gustos. Carnea trebuie lasata peste noapte la frigider, pentru ca aromele sa se imbine.
Daca nu ai tocate costitele de porc, ingheata prima data carnea inainte sa o macini, iti va fi mai usor. Pune carnea tocata fin intr-un bol. Adauga salvia impreuna cu celelalte 5 ingrediente, si adauga o patrime din cantitatea de bere. Acopera amestecul si lasa-l in frigider peste noapte. Aromele se vor intrepatrunde pentru un gust delicios.
Formeaza chiftelute din acest amestec si pune-le pe o hartie de copt. Incinge o tigaie pentru prajit, si prajeste chiftelele pana cand sunt rumenite pe partea de jos, aproximativ 5 minute. Adauga jumatate din cantitatea de bere ramasa si mai prajeste pentru 6-7- minute, pana cand berea se evapora.
Curata tigaia si repeta procesul cu restul de chiftele ramase.
Serveste chiftelele bavareze cu paine neagra sau cu un sos pe baza de mustar.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castanePrajitura Rudi cu afine este usor de facut si foarte gustoasa!
Desert prajitura Rudi cu afineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii