Aperitive cu carne

Reteta Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon

portii reteta 7 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h 
sufletista postat de
Postat pe: 22-04-2018
Adaugă în cartea de bucate
Bunatati de Paste

ingrediente

7 portii

   Chiftele
   500 g carne tocata amestec
   2 oua
   sare
   piper
   boia de ardei dulce
   5 catei usturoi
   1/2 legatura patrunjel
   2-3 linguri faina
   2 cartofi
   1 morcov
   Crusta
   2-3 cepe(depinde de marime)
   7 felii de jambon

mod de preparare

Intr-un bol adaugam carnea, usturoiul pisat, ouale batute, cartofi dati prin razatoarea mica si storsi bine, morcovul dat prin razatoare, patrunjel si condimente dupa gust.

Amestecam bine pana ce se omogenizeaza bine, acoperim cu folie si dam la rece 30 min.

Ceapa o curatam, o spalam si o taiem in doua.


Desprindem cu grija foita cu foita, avand grija sa nu rupem cele 4 foite mai mari.

Formam chiftele de dimensiunea cepei, aproximativ si cu foitele cepei imperechem cate 2 de marime egala.


Fiecare ceapa o invelim cu cate o felie de jambon, sa fie bine stransa.


Chiftele in foi de ceapa le asezam direct in tava cu hartie de copt tapetata sau in forme de briose.


Dam tava la cuptorul incalzit, cca. 25-35 min la 180 grade C.

Incearca si Chifle cu sunca si spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.