Aperitive cu carne

Reteta Chiftelute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb cubulete de morcovi si napi si mazare. Chiflea se inmoaie in lapte si se stoarce. Se amesteca carnea tocata cu zarzavaturile, cu chifla, cu

ingrediente

   250 g pulpa de porc tocata
   100 g morcovi
   100 g mazzare
   40 g napi
   1 chifla
   1 ou
   1 ceapa rosie medie
   2 catei de usturoi
   pesmet
   ulei
   lapte
   patrunjel
   cimbrisor
   sare

mod de preparare

Se fierb cubulete de morcovi si napi si mazare. Chiflea se inmoaie in lapte si se stoarce. Se amesteca carnea tocata cu zarzavaturile, cu chifla, cu oul, cu ceapa taiata marunt, patrunjel si usturoiul pisat. Asezonam cu cimbrisor si sare si prelucram bine. Se pune amestecul intr-o tavita unsa cu ulei si presarata cu pesmet apoi se prajeste pana se inroseste. Se unge cu ulei, se presara cu pesmet, se acopera cu folie si se prajeste.




Alte aperitive recomandate


Musaca de vinete

Incearca si Chiftele
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.