Aperitive cu carne

Reteta Chiftelute cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Chiftelele cu sos picant pot fi servite la pranza. Ingredientele necesare sunt: carne tocata, ceapa, ulei, patrunjel.

ingrediente

   1 chifla sau felii de paine de o zi
   1 ceapa
   4 linguri ulei
   2 linguri patrunjel tocat
   600 g carne tocata
   2 oua
   mustar
   2 ardei iuti tocati
   2 lingurite de maghiran uscat
   1 lingurita boia
   sare
   1 morcov
   1 dovlecel
   1 fir de praz
   2 linguri miere
   100 ml sos de soia
    

mod de preparare

Chiftelutele cu sos picant se pregatesc astfel: inmuiem chifla in apa rece, tocam ceapa si o calim in ulei incins. Adaugam patrunjel si amestecam. Intr-un castron framantam paine, punem carnea tocata, ouale, ceapa, mustarul si jumatate din cantitatea de ardei iute. Dam gust cu maghiran, sare si boia. Modelam chiftelele si le punem la prajit in ulei incins.




Facem sosul: taiem fasii morcovul, dovlecelul si prazul, se calesc intr-o lingura de ulei incins aproximativ 3 minute. Adaugam 2 linguri sos de soia si restul de soia se amesteca impreuna cu mierea si restul de ardei iute. Se servesc impreuna cu chiftelutele.


Alte retete de chiftele recomandate:

Incearca si Pui Kiev
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos picant" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.