Aperitive cu carne

Reteta Chiftelute din carne de gasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se ia carnea de pe pieptul de gasca si se macina. Adaugam ceapa data prin razatoare, chifla inmuiata in lapte si stoarsa bine, patrunjelul verde toca

ingrediente

   1 piept de gasca
   1 ceapa mijlocie
   o chifla inmuiata in 20 ml lapte
   1 legatura patrunjel verde
   sare
   piper macinat
   boia
   2 oua
   100 g pesmet
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Se ia carnea de pe pieptul de gasca si se macina. Adaugam ceapa data prin razatoare, chifla inmuiata in lapte si stoarsa bine, patrunjelul verde tocat si condimentele. Se amesteca bine. Se formeaza mici bile din compozitie, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte.




Alte retete cu pui recomandate

Tocanita de pui

Incearca si Snitel pane din carne de porc Bucegi
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de gasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.