Aperitive cu carne

Reteta Chiftelute marinate din carne de urs

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza chiftelutele, care se p

ingrediente

   carne macra de urs
   100 gr paine
   100 gr ceapa
   1 lingura de patrunjel sau marar tocat
   1 ou
   piper pisat
   faina
   ulei
   sare
Pentru sos:
   100 gr ulei
   100 gr ceapa
   50 gr bulion
   30 gr faina
   1-2 foi de dafin
   10 boabe de piper
   1 crenguta de cimbru
   2-3 linguri de otet
   sare

mod de preparare




Se toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza chiftelutele, care se pun apoi la prajit. Pentru sos, se pune uleiul la incins si se adauga ceapa feliata, faina, apoi bulionul si se stinge cu otet. Se mai adauga foile de dafin, boabele de piper, cimbrul, sare dupa gust si se lasa la fiert 20-30 de minute, dupa care se strecoara. Se introduc chiftelele in sosul strecurat si se lasa sa mai dea in clocot de cateva ori.
Se servesc cu piure de cartofi.





Alte retete culinare:





Piftie de curcan Curcan umplut Rulada de porc
Incearca si Pateu de iepure
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate din carne de urs" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.