Aperitive cu carne

Reteta Chiftelute speciale cu carne si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Chiftelutele speciale cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala, se curata de pielite si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de vita - 300 g
   carne de porc - 300 g
   ceapa - 150 g
   cartofi - 200 g
   oua - 2 bucati
   patrunjel verde - 1 legatura
   faina - 100 g
   untura sau ulei - 300 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Chiftelutele speciale cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala, se curata de pielite si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie bucati mari. Cartofii se spala, se curata de coaja si se spala din nou. Ouale se spala. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Carnea se da prin masina de tocat. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei si 100 ml apa, impreuna cu carnea tocata. Compozitia obtinuta se amesteca cu cartofii rasi, ouale, patrunjelul verde, sare si piper. Se amesteca bine si, cu ajutorul fainii, se modeleaza chiftelute mici, rotunde, care se prajesc in untura sau ulei.



Chiftelutele speciale cu carne si legume se servesc fierbinti.


Incearca si Racituri de pasare
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute speciale cu carne si legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.