Aperitive cu carne

Clatite cu pui si curry

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se coc clatite obisnuite, cu apa minerala in aluat.
Sosul alb: se pune la fiert laptele, oprind citeva linguri in care se dilueaza faina pentru a nu

ingrediente

   Umplutura: 600 g piept de pui taiat fasii subtiri
   o lingura de curry
   ulei
   Pentru sosul alb: o lingura de faina
   50 ml apa
   lapte sau supa de carne
   50 g unt
   sare

mod de preparare

Se coc clatite obisnuite, cu apa minerala in aluat.
Sosul alb: se pune la fiert laptele, oprind citeva linguri in care se dilueaza faina pentru a nu avea cocoloase. Se toarna in laptele clocotit si se fierbe pina se ingroasa putin. Cind se ia de pe foc se amesteca incet untul. Se incinge uleiul se pune in el praful de curry si se prajesc pe rind bucatile de carne de pui. Dupa ce se scot , se repartizeaza pe fiecare clatita, se pune cite o lingura de sos alb si se pliaza in 2. Se servesc cu putin curry cernut deasupra.
Incearca si Chec cu ficatei
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu pui si curry" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite