Aperitive cu carne

Reteta Clatite din pastarnac cu sos de branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din branza amestecata cu smantana, lapte si ceapa verde tocata marunt se face un sos, care se sareaza si se pipereaza, dupa gust. Separat, se rade pa

ingrediente

Pentru sos:
   250 gr branza sau urda
   75 gr smantana
   5 linguri lapte
   1 legatura ceapa verde
Pentru clatite:
   450 gr pastarnac ras
   1 ceapa
   2 catei usturoi
   4 linguri lapte
   75 gr nuci taiate
   75 gr stafide
   50 gr caise
   50 gr pesmet
   25 gr unt

mod de preparare




Din branza amestecata cu smantana, lapte si ceapa verde tocata marunt se face un sos, care se sareaza si se pipereaza, dupa gust. Separat, se rade pastarnacul si se amesteca cu ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit si laptele. Se lasa la fiert, pe foc mic, aoi, dupa 15 minute, se adauga nucile, caisele, stafidele si pesmetul. Se formeaza 8 clatite de 2 cm grosime, care se prajesc in putin unt topit, pana se rumenes.
Se servesc cu sosul de branza deasupra.





Alte aperitive:





Chiftele Ciuperci la cuptor Oua umplute
Incearca si Placinta cu pui si legume monti
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite din pastarnac cu sos de branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.