Aperitive cu carne

Reteta Creier pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Creierul se curata si se pune la fiert pentru aproximativ zece minute. Se lasa apoi in apa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, se taie in felii groase

ingrediente

   1 bucata creier
   1 ou
   100 gr pesmet
   50 ml ulei

mod de preparare

Creierul se curata si se pune la fiert pentru aproximativ zece minute. Se lasa apoi in apa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, se taie in felii groase, care se dau prin ou si pesmet si se pun apoi la prajit in uleiul fierbinte.
Se serveste cu garnitura de legume.



Alte aperitive:



Ciuperci umplute

Chiftele

Zacusca
Incearca si Rulouri de carne cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.