Intr-un castron se pun branza, ouale, laptele, uleiul si sarea si se amesteca cu o lingura. Cantitatea de faina se imparte in 2, jumatate de adauga pe
Intr-un castron se pun branza, ouale, laptele, uleiul si sarea si se amesteca cu o lingura. Cantitatea de faina se imparte in 2, jumatate de adauga peste compozitia din castron si se amesteca bine. Restul de faina se pune pe masa de lucru apoi se toarna aluatul deasupra. Se framata aluatul. Se intinde o foaie de aluat (groasa cam de un cm ) si se taie in fasii cu pintenul. Se infasoara crenvustiul in aluat. Se pun crenvustii in tava. Apoi se ung cu ou si se presara cu seminte.
Se coc la 180 de grade cam 20 de minute.
Aceste rulouri pot fi servite calde sau reci si sunt ideale pentru o gustare.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataNu stiu daca stiati, dar sunt fan slow cooking. Si daca pot sa fac asta cu minimum de efort si supraveghere, de ce sa nu o...
Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-PotIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii