Aperitive cu carne

Reteta Crochete bechamel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
A Monica 3914 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-o tigaie se pune o lingura de ulei la inchins si apoi faina. Se amesteca pina ce incepe sa se inchida la culoare. Se da de pe foc si se adauga la

ingrediente

   ulei de masline (sau floarea soarelui)
   trei linguri de faina
   lapte (aproximativ jumatate litru)
   sunca trecuta prin mixer
   o conserva de ton sau alta carne trecuta prin mixer
   un ou
   pan rallado (piine prajita in cuptor sau prajitor si apoi trecuta prin masina)
   sare

mod de preparare

Intr-o tigaie se pune o lingura de ulei la inchins si apoi faina. Se amesteca pina ce incepe sa se inchida la culoare. Se da de pe foc si se adauga laptele amestecind continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se potriveste de sare. Se adauga de asemenea si carnea trecuta prin mixer in prealabil. Totul trebuie sa fie ca o crema moale, pentru ca la rece se intareste. Se lasa intr-o farfurie sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se formeaza cu o lingurita crochete de marimea unor nuci care se trec prin ou bautut si apoi prin pan rallado. Se pot pastra in congelator si apoi se prajesc in ulei.
Incearca si Drob de miel in foaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete bechamel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.