Aperitive cu carne

Reteta Felii din piept de pui cu morcovi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Morcovii se taie betisoare de cca 5 cm lungime. Se incing
30 g margarina si se calesc morcovii. Se adauga mierea si se calesc impreuna.
Adaugam supa

ingrediente

   1 kg morcovi
   60 g margarina
   2 linguri miere
   100 ml supa de legume
   sare
   piper
   4 felii de piept de pui (a cca 150 g)
   1 legatura hasmatuchi

mod de preparare

Morcovii se taie betisoare de cca 5 cm lungime. Se incing


30 g margarina si se calesc morcovii. Se adauga mierea si se calesc impreuna.


Adaugam supa de legume, sare si piper si se acopera vasul; se inabusa legumele cca 5 min.


Asezonam cu sare si piper feileurile de pui


Incingem intr-o tigaie 30 g margarina si se prajeste


carnea 4-5 min, pe fiecare parte.


Se adauga la morcovi hasmatuchi tocat.


Carnea se asaza pe farfurii alaturi de legume si se orneaza cu frunze de hasmatuchi.
Alte retete recomandate





Pui cu ciuperci


Supa de pui


Salata cu pui
Incearca si Snitel de curcan
Daca ti-a placut reteta noastra "Felii din piept de pui cu morcovi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.