Aperitive cu carne

Frigarui de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea tocata se pune intr-un castron.
Adaugati 1 lingura rasa din amestecul de condiment, pasta de susan, zeama de la jumatate de lamaie si coriandr

ingrediente

   700 g carne tocata de miel
   1 lingura cu amestec de condimente la plic
   1 lingura pasta de susan
   1 ceapa
   1 catel de usturoi
   1 lamaie
   1 leg. coriandru (sau patrunjel)
   50ml ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Carnea tocata se pune intr-un castron.


Adaugati 1 lingura rasa din amestecul de condiment, pasta de susan, zeama de la jumatate de lamaie si coriandrul sau patrunjelul tocate marunt, precum si ceapa curatata, spalata si data pe razatoarea mica.


Potriviti de sare si, eventual piper.


Framantati bine ingredientele.


Formati cu palmele umede mici bilute de marimea unei nuci.


Puneti cate 3 din acestea pe un bat de frigaruie, apoi stropiti-le cu ulei.


Frigeti-le pe un gratar incins pana cand se patrund bine si se rumenesc frumos peste tot.
Se servesc cu garnitura de salata de varza, ceapa tocata, rosii si salata verde.


Alte retete de Paste


Pulpa de miel la cuptor


Friptura de miel coroana


Drob de miel special
Incearca si Carnati de Sapoca
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite