Aperitive cu carne

Jumari simple

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
IdeiDelicioase postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Jumarile sunt o delicatesa usor de facut, preferata de multi in preajma Craciunului.

ingrediente

Lista ingrediente:
   2 linguri de sare grunjoasa
   2 kilograme de slana de burta porcului (sa aiba si putina carne).

mod de preparare

Mod de preparare:
Se spala slana. Se sareaza si se lasa la loc racoros timp de 3 zile. Dupa aceasta se taie in bucati mici. Se pun bucatile intr-un vas termorezistent si se asaza pe foc. Focul sa fie mic.
Cand s-a lasat grasime in vas, se da focul mai tare. Cand s-a topit din grasime, se iau de pe foc, se pun pe un platou, se servesc cu paine calda, facuta in casa, cu sare sau mustar pentru a taia senzatia de grasime in exces.



Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro


Jumarile se servesc calde, cu putin mustar sau cu ceapa cruda si piper.

Incearca si Sandwich cu mozzarella gourmet, bacon si anghinare
Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari simple" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
jumari
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite