Aperitive cu carne

Reteta Limba cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala limba, se pune la fiert in apa rece impreuna cu rasolul de vaca. Dupa ce da in clocot, se adauga zarzavatul curatat si spalat. Se fierbe la f

ingrediente

   500 gr limba
   1 rasol de vaca
   2 morcovi
   1 ceapa
   2 teline
   1 pahar de smantana
   2 galbenusuri
   400 ml ulei
   1 lingura de mustar
   masline
   sare

mod de preparare

Se spala limba, se pune la fiert in apa rece impreuna cu rasolul de vaca. Dupa ce da in clocot, se adauga zarzavatul curatat si spalat. Se fierbe la foc mic intr-un vas descoperit, pana cand limba este gata, se lasa sa se raceasca putin, apoi se curata de pielita aspra de deasupra. Se taie felii subtiri care se pun pe o farfurie mare si se acopera cu maioneza. Rasolul se fierbe in continuare si se serveste cu hrean si otet atunci cand este gata, iar din supa in care au fiert se pregateste o supa cu galuste de gris. Feliile de limba se inconjoara cu o salata de telina cu maioneza sau cu salata de conopida cu maioneza.
Se orneaza cu felii de masline si se serveste ca aperitiv.





Alte aperitive:





Castraveti bulgaresti


Chiftele


Ciuperci cu maioneza
Incearca si Pateu de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.