Aperitive cu carne

Lingua al bagnetto rosso

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ciberiac postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sosul se pregateste astfel: se toaca cu un cutit in forma de semiluna care se numeste "mezzaluna" 2 manunchiuri de patrunjel cu 5 catei de usturoi, u

ingrediente

   limba fiarta taiata felii
   2 manunchiuri de patrunjel
   5 catei de usturoi
   un pic de ardei iute
   citeva anchois
   un pahar de sos de rosii
   un pahar de supa
   o jumatate de pahar de otet
   2 pumni de faina alba

mod de preparare

Sosul se pregateste astfel: se toaca cu un cutit in forma de semiluna care se numeste "mezzaluna" 2 manunchiuri de patrunjel cu 5 catei de usturoi, un pic de ardei iute si citeva anchois (acciughe) in ulei. Se pune totul intr-o craticioara cu un pic de ulei de masline si se fierbe la foc mic un sfert de ora mestecind din cind in cind. Se adauga un pahar de suc de rosii si unul de supa si se lasa sa fiarba inca 10 minute. Se adauga o jumatate de pahar de otet si 2 pumni de faina alba, se potriveste de sare si piper si se amesteca bine bine pentru a obtine un amestec omogen si cremos. Se mai lasa pe foc alte 5 minute si gata.


Apoi se asaza pe platou feliutele de limba si se varsa sosul/crema deasupra, se poate pune si calda si rece
Incearca si Chiftele daneze
Daca ti-a placut reteta noastra "Lingua al bagnetto rosso" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite