Aperitive cu carne

Reteta Medalioane de sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Medalioanele si sunca/carnea de porc se taie in monede mici. Asezonam cu sare, piper, salvie. Pe un medallion punem o felie de sunca si le impungem cu

ingrediente

   250-300 g medalioane de porc
   250 g sunca fiarta si afumata sau carne de porc
   1 lingurita de salvie
   sare
   piper
   faina pentru invelit

mod de preparare

Medalioanele si sunca/carnea de porc se taie in monede mici. Asezonam cu sare, piper, salvie. Pe un medallion punem o felie de sunca si le impungem cu o scobitoare. Le dam prin faina si le prajim in ulei incins timp de 1-2 minute.
Alte aperitive recomandate



Ciuperci umplute

Dovlecei umpluti

Aripioare de pui
Incearca si Frigarui cu legume si mini-fileuri din piept de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane de sunca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.