Un aperitiv delicios si de mare efect!!
Pieptul spalat si zvantat se taie in fasii subtiri de cca. 0,5 cm grosime care se intind un pic cu un ciocan de snitele, apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Ardeiii capia intregi se prajesc intr-un pic de ulei, apoi se curata de pielita si cotoare, se taie fasii.
Pe fiecare bucata de piept, se asaza cate o feliuta de cascaval, deasupra lui se asaza cate o fasie de ardei rosu si cate un porumb tanar, apoi se ruleaza strans si se prinde bine cu scobitori. Se rumenesc usor pe gratar cu carbuni si se servesc calde. Pofta buna!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu puteam lasa sarbatorile sa treaca fara sa avem pe masa si cateva portii de piftie de porc. ”Retete festive de...
Piftie de porcIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii