Pun pariu ca-ti plac mult pachetelele de primavara cu carne tocata de porc si legume si sunt sigur ca te-ai intrebat cum se fac.
Pune toate ingredientele intr-un bol, cu exceptia foilor de orez si a uleiului pentru prajit si amesteca-le bine. Umezeste un prosop curat de bucatarie si stoarce-l bine. Intinde-l apoi pe-un tocator. Pune apa intr-un castron. Asaza o foaie de orez pe prosopul umed si unge-o peste tot cu apa, pana se inmoaie. Pune cca o lingura de compozitie si impatureste asemeni unei sarmale. Repeta procesul pentru fiecare foaie in parte.
Incinge uleiul de floarea soarelui intr-o tigaie si prajeste pachetelele pe fiecare parte, pana devin aurii. Daca focul este prea tare, micsoreaza-l pentru a evita arderea lor. Scoate-le pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi uleiul in exces. Serveste-le cu ce sos doresti, eu am ales un sos sweet chilli si unul de soia.
Sunt crocante si extrem de usor de facut. Un snack relativ rapid, gustos si aspectuos.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.
Friptura de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii