Aperitive cu carne

Reteta Parjoale din carne de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cartoful se pune la fiert, in coaja, dupa care se trece prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa. Carnea se trece

ingrediente

   500 gr carne macra
   1 ceapa
   1 lingura pesmet
   patrunjel verde tocat
   1 felie paine
   pesmet sau faina
   ulei
   2 oua
   1 cartof fiert
   30 gr unt

mod de preparare

Cartoful se pune la fiert, in coaja, dupa care se trece prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa. Carnea se trece si ea de doua ori prin masina si se amesteca cu restul compozitiei de cartof si paine. Se adauga o lingura de pesmet, ceapa tocata si inabusita in unt, sare, 1 ou si verdeata tocata. Se modeleaza cu mana parjoalele, care se dau apoi prin pesmet, ou batut si se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc fierbinti, cu legume sote sau cu cartofi.





Alte aperitive:





Chiftele


Ciuperci umplute


Arici din pateu de ficat de pui
Incearca si Chiftele din vinete cu cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din carne de vaca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.