Aperitive cu carne

Reteta Pasta din carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

ingrediente

Pentru 600 g:
   carne de porc 650 g
   castraveti murati - 100g
   ceapa - 50 g
   gogosari in otet - 75 g
   smantana - 75 g
   mustar - 30 g
   margarina - 50 g
   ulei - 50 ml
   foi de dafin - 2 frunze
   sare si piper dupa gust
    

mod de preparare

Pasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Castravetii murati se spala si se taie rondele. Gogosarii se spala si se taie bucati. Bucatile de carne si ceapa se inabusa in ulei si 150 ml apa, se adauga foi de dafin si se continua inabusirea. Carnea si ceapa se dau de 2-3 ori prin masina de tocat cu sita deasa. La pasta de carne se adauga margarina, smantana,



sare, piper si mustar. Pasta din carne de porc obtinuta se bate cu telul pentru omogenizare.


Incearca si Ficat cu boia
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din carne de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.