Aperitive cu carne

Reteta Pateu de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se dau carnea si ficatul prin masina de tocat, de 3-4 ori, impreuna cu slanina si usturoiul, se adauga untul, sarea, piperul si romul. Se amesteca bi

ingrediente

   500 gr ficat de porc
   500 gr carne sau muschi
   100 gr slanina
   1 catel de usturoi
   100 gr unt
   10 ficatei de pasare
   1 lingura cu rom
   sare
   piper
   1 prapur sau aluat

mod de preparare




Se dau carnea si ficatul prin masina de tocat, de 3-4 ori, impreuna cu slanina si usturoiul, se adauga untul, sarea, piperul si romul. Se amesteca bine pana ce se obtine o pasta buna si gustoasa. Prapurul sau o foaie de aluat se asaza intr-o oala mica, unsa cu unt, se pune pateul, se inveleste cu foaia si se fierbe pe baie de apa, acoperit cu capac, la cuptor timp de 2 ore. Apoi, se scoate oala din apa si se introduce din nou in cuptor, sa se rumeneasca, tot vreo 2 ore.
Se serveste rece.


Alte aperitive:





Chiftelute


Rosii umplute cu piept de pui


Arici din pateu de ficat de pui
Incearca si Chiftelute de pui cu soia
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.