Aperitive cu carne

Reteta Pateu de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fierbem pieptul de pui impreuna cu 1 cubulet de concentrat cu de supa de carne, apoi scoatem oasele din ele si le dam prin masina de tocat. Adaugam c

ingrediente

   Pentru 4 persoane
   2 bucati de piept de pui
   1 ceapa rosie
   1 tub mare de maioneza
   zeama de la 1 lamaie intrega
   sare

mod de preparare

Fierbem pieptul de pui impreuna cu 1 cubulet de concentrat cu de supa de carne, apoi scoatem oasele din ele si le dam prin masina de tocat. Adaugam ceapa taiata marunt, maioneza si zeama de la lamaie. Amestecam toate ingredientele, o "coacem” putin in frigider si este gata deja.
Alte retete





Arici din pateu de ficat de pui /a>


Ostropel pui


Pui cu cartofi
Incearca si Chec aperitiv cu brinza si carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.