Topeste 110g de unt intr-o oala la foc mic, adauga ceapa tocata marunt si caleste-o pana se inmoaie. Adauga usturoiul si ficatul de pui si prajeste-l pana cand este auriu si s-a patruns. Adauga lingura de mustar si sareaza si pipereaza dupa gust.
Pune acest amestec in vasul de la blender impreuna cu 55g din untul ramas si mixeaza pana cand obtii o pasta fina. Mai adauga sare si piper daca trebuie.
Transfera pateul de pui intr-o tava mica de chec sau in ce forma doresti, topeste untul care ti-a ramas si toarna-l deasupra pateului, dupa care da-l la frigider pana se intareste. Rastoarna pateul dupa ce s-a intarit, si aseaza frumos deasupra marmelada de portocale.
Pateul de pui cu marmelada, poate fi taiat felii si servit pe felii de paine prajita.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe