Aperitive cu carne

Reteta Piept de pui cu andive si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pieptul de pui cu andive si maioneza este un aperitiv sanatos si delicios. Pieptul de pui se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scoate, se lasa la racit si se taie fasii subtiri.

ingrediente

   2 piepti pui
   500 g andive taiater marunt
   300 g maioneza
   2 salate mari
   1 legatura patrunjel taiat fin
   1 gogosar
   taiat cuburi mici
   1 castravete murat
   taiat cuburi mici
   sare
   piper

mod de preparare

Pieptul de pui cu andive si maioneza este un aperitiv sanatos si delicios. Pieptul de pui se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scoate, se lasa la racit si se taie fasii subtiri. Se amesteca andivele cu maioneza, gogosarul si castravetele. Se condimenteaza si se aseaza pe frunze de salata verde, apoi se adauga fasiile de piept de pui. Se decoreaza cu maioneza, castraveciori acri si frunze de patrunjel.


Incearca si Cosulete cu parizer
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu andive si maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.