Pieptul de pui cu andive si maioneza este un aperitiv sanatos si delicios. Pieptul de pui se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scoate, se lasa la racit si se taie fasii subtiri.
Pieptul de pui cu andive si maioneza este un aperitiv sanatos si delicios. Pieptul de pui se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scoate, se lasa la racit si se taie fasii subtiri. Se amesteca andivele cu maioneza, gogosarul si castravetele. Se condimenteaza si se aseaza pe frunze de salata verde, apoi se adauga fasiile de piept de pui. Se decoreaza cu maioneza, castraveciori acri si frunze de patrunjel.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postMelcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...
Melcisori cu nuca si gem de maceseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloIn zilele reci imi place mult sa stau pe langa cuptor, sa coc bunatati, sa le savurez alaturi de cei dragi langa un ceai sau...
Tarta cu branza si stafideReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii